Пилот државне матуре

Подели ову вест

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани ученици 4. разреда средње школе, родитељи и колеге, Пилот државне матуре одржаће се у периоду од 05. -08. априла и то:
– УТОРАК 05. 04. 2022. године СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ
– ЧЕТВРТАК 07. 04. 2022. године ОПШТЕОБРАЗОВНИ НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ
– ПЕТАК 08. 04. 2022. године СОЛФЕЂО И ХАРМОНИЈА (полаже само образовни профил: Музички сарадник -теоретичар)
Време полагања испита: ОД 12 ДО 15 часова
Неопходно је да ученици сваког дана дођу у школу у 11:15 часова како би се сместили у просторије у које су распоређени да полажу.
На сваки испит ученици су поред дозвољеног прибора за рад у обавези да понесу личну карту или пасош како би се извршила идентификација.
Списак дозвољеног прибора и правила понашања истакнута су на огласној табли Школе одређеној за информације око полагања Државне матуре.
Молим све ученике и запослене да се придржавају упутстава и да са крајњом озбиљношћу приступе овом Пилот тестирању у складу са упутствима.

Много среће свима,

Тијана Ковачевић, директор МШ „Јосип Славенски“

Упутство за кандидате и за њихове родитеље
Листа дозвољеног прибора

Пилот писмо

Пријавите се на нашу имејл листу

Будите у току и останите обавештени

Сазнајте више

25. Гитар Арт фестивал

На 25. Гитар Арт фестивалу који је одржан од 15. до 19. маја 2024. у Београду, наши гитаристи су освојили 1. и 2. место у финалу 5. категорије! Иван Харшић, ученик 3. разреда СМШ, из класе проф. Ненада Кондића, освојио је 1. место, док је Стефан Станимировић, ученик 4. разреда СМШ, из класе проф. Софије Шеховић освојио 2. место. Честитамо на великом успеху младим гитаристима и њиховим професорима!!!