ПРИПРЕМНА НАСТАВА ИЗ СОЛФЕЂА И ТЕОРИЈЕ МУЗИКЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ УСПИТА ЗА СРЕДЊУ МУЗИЧКУ ШКОЛУ

Подели ову вест

ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ЗА СРЕДЊУ МУЗИЧКУ ШКОЛУ

ПРИПРЕМНА НАСТАВА

 

Драги наши будући ученици, драги родитељи

 

Обавештавамо вас да и ове године организујемо припреме из солфеђа и теорије музике за полагање пријемног испита за средњу музичку школу.

Молимо све заинтересоване ученике да се јаве до петка, 02.04.2021. путем мејла sekretarijatjsbg@gmail.com, како бисмо оформили групе и организовали припремну наставу уз поштовање свих епидемиолошких мера.

Молим вас да у мејлу доставите своје податке: име и презиме, телефон, мејл адресу и одсек који планирате да упишете (Одсек за класичну музику (вокално-инструментални), Одсек за рану музику или Одсек за музичку теорију).

Припремна настава ће бити организована током априла, а ми ћемо вас до 05.04.2021. год. обавестити  у ком термину да дођете у школу.

 

Срдачан поздрав,

Колектив Музичке школе „Јосип Славенски“

Пријавите се на нашу имејл листу

Будите у току и останите обавештени

Сазнајте више

25. Гитар Арт фестивал

На 25. Гитар Арт фестивалу који је одржан од 15. до 19. маја 2024. у Београду, наши гитаристи су освојили 1. и 2. место у финалу 5. категорије! Иван Харшић, ученик 3. разреда СМШ, из класе проф. Ненада Кондића, освојио је 1. место, док је Стефан Станимировић, ученик 4. разреда СМШ, из класе проф. Софије Шеховић освојио 2. место. Честитамо на великом успеху младим гитаристима и њиховим професорима!!!