ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ЗА ОСНОВНУ МУЗИЧКУ ШКОЛУ И ПРИПРЕМНИ РАЗРЕД

  ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ЗА ОСНОВНУ МУЗИЧКУ ШКОЛУ И ПРИПРЕМНИ РАЗРЕД Музичка школа „Јосип Славенски“ организује пријемни испит за: Припремни разред: од 6 до 7 година Клавир, виолина, виола, виолончело, флаута и гитара: 9 година и млађи Кларинет, саксофон, фагот, хорна, труба, обоа, тромбон, контрабас: 11година и млађи Соло певање, женски гласови – 13 година и старији; мушки гласови – 16 година и старији Рана музика: […]